Ostoskori on tyhjä.

Me ollaan koirien tuoreruokaa valmistava porilainen poppoo

Hauska tutustua!

Missiomme on parantaa koirien hyvinvointia lajinomaisella ruualla

Me ollaan täällä vaihtoehtona sille teollisuudelle, mikä perustuu pitkälle prosessoituun ja luonnottomaan ruokavalioon. Haluamme tehdä tämän parhaalla tavalla niin, että työmme lisää koirien hyvinvointia. 

Tuomme premium-tuotteen kaikkien koirien kupeille

Valmistamme kaikki ruuat huolellisesti käsityönä oman maatilamme kompakteissa tuotantotiloissa.

Me ollaan täällä päässä niin nirsoja siitä, mitä ruokaan laitetaan, että koirasi ei tarvitse hoitaa sitä osuutta enää kupin ääressä.

Meidän hinnoissa ei ole mitään ylimääräistä, koska me halutaan, että meidän ruokaa voisi olla mahdollisimman monen koiran kupilla.

Käytämme kotimaisia, puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita. Emme käytä keinotekoisia aineita tai säilöntäaineita.

Hyvinvointia, joka näkyy

Eloa ja elämää

Oikeanlainen ruokavalio parantaa koiran elämänlaatua ja se on yhdistetty myös koirien pidempään elinikään. Niin kuin mekin, myös koirat ovat mitä syövät!

Karvat kunnossa

Hyvät rasvat näkyvät sisältä ulos! Oikeanlainen määrä ja laatu näkyy koiralla kiiltävänä turkkina ja terveenä ihona. Erityisen tärkeitä koirille, joilla on herkkä iho tai allergioita!

Toimiva vatsa ja suolisto

Oikeat, puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet sulavat ja imeytyvät helposti. Koirasi on virkeä ja vatsa sekä suolisto pysyvät terveenä. Todisteena sujuvasta suolistosta on pienempi ja vähemmän haiseva 💩.

Meidän tarina alkoi porilaisesta maalaistilasta, jossa omistaja teki omille koirilleen ruokaa

Valmistamme koiranruokamme edelleen samalla maalaistilalla, mistä tarinamme alkoi. Toimintamme on kasvanut ja tuotantotilamme on päivitetty nykynormien mukaisiksi. Sydämeltämme olemme edelleen koiranomistajia, jotka haluavat ruokkia koiransa parhaalla mahdollisella ruualla.

Neun koiranruoka

Valmistamme kotimaista koiranruokaa kaikenkokoisille koirille chihuahuan pennuista täysikasvuisiin tanskandoggeihin. 

Filosofia

Tuotteidemme taustalla on ajatus siitä, mitä suden ruokavaliossa on ja miten sudesta kehittyneiden koirien ominaisuudet ovat vaikuttaneet siihen, mitä koirat kykenevät ja mitä niiden kannattaa syödä. 

Raaka-aineet

Mietimme raaka-aineet aina sen mukaan, mitä koirat tarvitsevat, emmekä lisää mitään ylimääräistä. Neussa on kaikki ne laadukkaat ja terveyttä edistävät ravintoaineet, mitä koirasi tarvitsee päivittäin.