Ostoskori on tyhjä.

Lajinomaista tuoreruokaa koirasi #sudennälkään

Koirat voivat hyvin, kun syötämme niille sellaista ruokaa, mitä ne söisivät itse. Siinä on samoja aineksia, mitä sudenkin ruokavalioon kuuluu. Toiset koirat ovat hyvin lähellä suden ruokavaliota ja toiset kauempana. 

Lemmikkimme ovat susia koirien vaatteissa

Koiramme ovat kehittyneet susista. Siksi tuotteidemme taustalla on ajatus siitä, mitä suden luonnollisessa ruokavaliossa on ja miten koirien ominaisuudet vaikuttavat  siihen, mitä koirat kykenevät ja mitä niiden kannattaa syödä.

Tähän me uskomme:

Jokaisen koiran on mahdollista elää terveenä ja onnellisena.

Oikeanlainen ruoka voi olla ratkaisu ongelmiin ja sairauksiin 

Jollekin koiralle sopii riisi-, toiselle peruna-ja kolmannelle tattaripohjaiset ruuat. Jotkut ovat allergisia naudalle ja toiset vehnälle. Myös iho-oireet, allergiat, hiivatulehdukset ja muut sairaudet voivat parantua oikeanlaisella ravinnolla. Monenlaisista iho-ongelmista kärsiville koirille ratkaisu on löytynyt esimerkiksi maitohappobakteeripitoisesta ja vähähiilihydraattisesta raakaravinnosta. 

Löydä omallesi sopiva koiranruoka

Jokainen koira on yksilö, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet. Haluamme auttaa löytämään koirallesi ravinnon, mikä tukee ja parantaa sen hyvinvointia. Luultavasti sellainen löytyy jo valmiiksi meidän valikoimasta. Mutta jos ei löydy, älä ihmettele, jos sellainen ilmestyy pian sen jälkeen, kun tämä tieto saavuttaa meidät. Tässä samalla selitys sille, miksi meillä on niin laaja valikoima erilaisia tuotteita.